Vad kostar Rymdresan?

Elevbiljetter

Första delen av resan (den mellan jorden och månen) är gratis för alla elever. Vill man få tillgång till statistik och information om hur man utvecklas i de olika ämnena, eller resa längre ut i rymden än till månen, behöver man ha en elevbiljett. En biljett kostar 25 kr (20 kr exkl. moms) och är en engångskostnad.

Lärarkonton

Priset för ett lärarkonto är 250 kr (200 kr exkl. moms).

Licens på Rymdresan

Det minsta man kan beställa är 1 lärarkonto och 20 elevbiljetter (600 kr exkl. moms). Eleverna kan arbeta med materialet så länge de vill, det vill säga de kommer att kunna använda Rymdresan under hela sin skolgång.

En viktig del i Rymdresan är att hålla sin astronaut vid liv genom att öva regelbundet. Om astronauten dör måste eleven börja om från jorden igen. Det är en del av spelet så att säga.

*** Tips! Börja med Månresan tills Rymdresan blir klar ***

Månresan firar i år 10-års jubileum och fram till och med juni 2015 går det nu att beställa grundpaketet för endast 500 kr (400 kr exkl. moms) och i detta ingår följande:

Fullt utnyttjad motsvarar varje månraket ungefär 60 övningsböcker, vilket alltså betyder att ni köper 240 övningsböcker för 400 kr plus moms.

När man är framme vid månen kommer man enkelt att kunna flytta över till Rymdresan (när denna är färdigutvecklad).

Så här beställer ni Månresan

Skolor i Kronobergs län rekvirerar Månresan direkt från AV-Media Region Kronoberg. (Se instuktionen längre ned på den länken)

Övriga skolor skickar ett mejl till info@sandellutbildning.se med ämnet "Beställning av Månresan". I mejlet skriver ni om ni vill beställa några extra månraketer utöver de 4 som ingår i grundpaketet. Ange vilken e-postadress vi ska skicka era inloggningsuppgifter till. Ange också faktureringsadress och var noga med att få med eventuella referenskoder.

Läs mer om Månresan